Over ons

Uw ervaren specialist op hekwerkgebied

Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten hekwerken

Voordat we verder kijken, willen we u eerst iets over onszelf vertellen! Dusseldorp Hekwerk is een bedrijf met zelfs meer dan 25 jaren ervaring in de schuttingwereld en daarom hebben wij alle ervaring in huis om u van dienst te zijn. Wij plaatsen schuttingen voor bedrijven, organisaties, administraties, kinderdagverblijven, scholen en verenigingen (sport), maar zeker ook voor particulieren.

Waarom kiezen voor een schutting van Dusseldorp Hekwerken?

Onze kernwaarden

Doordat wij alle hekken in eigen beheer in onze eigen werkplaats vervaardigen en geplaatst worden door gediplomeerde schermers, kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden en de hoogste kwaliteit garanderen. Daarom zijn wij direct betrokken bij zowel de productie als de montage. Hierdoor onderscheidt Dusseldorp Hekwerken zich van andere schuttingbedrijven!

Persoonlijk aanspreekpunt

Bij Dusseldorp Hekwerken heb je een persoonlijk aanspreekpunt, we nemen echt de tijd om je wensen te bespreken

De weg is belangrijk

Het gaat niet alleen om het eindresultaat, ook de weg ernaartoe is belangrijk. Onze kracht ligt dan ook in onze vriendelijke en ervaren medewerkers die altijd voor u klaar staan. Hiermee onderscheidt Dusseldorp zich ook van andere hekwerkbedrijven. Hierdoor hebben we een groot klantenbestand opgebouwd waar we erg trots op zijn.

Grote showtuin

Heeft u na het bezoeken van onze website nog vragen of wilt u onze omheining gewoon in het echt zien. Daarom nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze prachtige tentoonstellingstuin. Naast diverse sierhekken en sierpoorten biedt onze showtuin ook gaashekken, spijlenhekken en schuifpoorten aan. Kortom, wij kunnen u van dienst zijn met elk type hekwerk.

Missie & Visie

Door de toename van bevolking, welvaart en samenleving nam de vraag naar veiligheidshekken sterk toe. Dusseldorp Hekwerken richt zich op deze behoefte. De missie van Dusseldorp Hekwerken is om door slimme innovaties zoveel mogelijk bij te dragen aan de veiligheid van mensen, dieren en goederen.

Dusseldorp Hekwerken streeft ernaar werk en leven gemakkelijker te maken, mensen en bedrijven zich veiliger te laten voelen. Inzichtelijke innovaties en maatwerk op het gebied van buitenbeveiliging en stijlvolle sierhekken dragen hieraan bij.

Ondernemen op een duurzame manier

Voor Dusseldorp hekwerken is maatschappelijk verantwoord ondernemen een integraal onderdeel van ons bedrijf. Bij elke zakelijke beslissing evalueren we de economische en sociale impact anders, rekening houdend met de belangen van de stakeholders.

Prijsberekening nodig?

Wij geven u een gratis prijsbepaling. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn u graag van dienst omtrent alle soorten hekwerken en omheiningen.