Diensten

Lees hieronder wat de diensten zijn die Dusseldorp Hekwerken levert.

Onze hekwerk diensten

01.

Hekwerk installatie

Wij installeren allerlei soorten hekwerken.

02.

Hekwerk vervanging

Wij vervangen hekwerken als deze toe zijn aan vervanging

03.

Hekwerk reparatie

Wij repareren hekwerken als deze toe zijn aan reparatie, wij noemen dit ook wel hekwerk restauratie.

Commerciële hekwerken

Voor schuttingen poorten en meer. Alles wat gaat over commerciële hekwerken kunnen wij leveren

Wij plaatsen de volgende hekwerken voor onze commerciële klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Zakelijke hekwerken

Voor bedrijfsomheiningen en hekwerken.

Wij plaatsen de volgende hekwerken voor onze zakelijke hekwerk klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Het proces van Dusseldorp

01.

Consultatiegesprek

In het consultatiegesprek bespreken we de mogelijkheden en kijken wij naar de wensen en behoeften van de klant. Deze worden meegenomen in het voorstel en izjn tevens een soort kennisronde.

02.

Voorstel

In het voorstel bespreken we het plan en wat wij willen gaan doen. Hierin wordt de prijs precies meegenomen en laten zien wat wij gaan uitvoeren.

03.

Installatie

Bij de installatie plaatsen wij het hekwerk. Het hekwerk wordt geplaatst naar aanleiding van het voorstel en wordt door onze ervaren medewerkers en installateurs neergezet.

04.

Inspectie

Bij de inspectie wordt door u, de klant, gekeken of het is wat we vooraf hadden besproken. Indien alles naar wens is wordt een factuur gestuurd en is de deal klaar.

Wat zeggen onze klanten over ons?
Toen ik Dusseldorp Hekwerken heb ingeschakeld voor mijn bedrijfsomheining heb ik dat gedaan op basis van mond-tot-mond reclame. Ik kan zeggen dat ik ontzettend tevreden ben en blij ben dat ik voor ze gekozen heb. Puik werk geleverd mannen!
Stefanie Anna

Financieel Consult Bedrijfsleider

Prijsberekening nodig?

Wij geven u een gratis prijsbepaling. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn u graag van dienst omtrent alle soorten hekwerken en omheiningen.